Midsommar på Tegelön

midsommar
Om knappt en vecka är det midsommar och som vanligt har festkommittén ordnat med ett späckat schema på ängen och norra bryggan.

Tegelömärken och midsommarlotteriet

Tack på förhand till alla som köper Tegelömärken och lotter och på så sätt stödjer midsommarfirandet. Märken och lotter kommer att säljas runtom ön veckan innan midsommar, och vid dansen vid ängen på midsommarafton. Påminn även gärna era gäster att ta med kontanter. Ett Tegelömärke kostar 30kr och en påse med lotter 99kr och som vanligt hoppas vi på att sälja två påsar lotter per hushåll. Intäkterna från lotteriet och märkena finansierar aktiviteterna under midsommarhelgen och gör att vi kan hålla vår fina tradition på Tegelön levande. Lottdragningen hålls midsommardagen kl. 14.00 på ängen.

Har du barn som vill tjäna en sommarslant? Alla får vara med och sälja lotter och märken under den kommande veckan mot en provision på 10% av försäljningen. Kontakta Ulrika Hektor (Tegelön 1:17) så berättar hon mer.

Musik på norra bryggan

Festkommittén är stolta över att i år igen presentera DJ Romina som kommer att stå för musiken vid Norra bryggan kl. 21.00. Välkomna!

Parkering

Vi vill tipsa om gratisparkeringen på Velamsund eftersom Sommarbo parkering brukar fyllas till bredden. Om gästerna kommer i god tid kan de njuta av den fina promenaden längs med vattnet mellan Velamsund och Sommarbo.